Bloggstoff, Evernote och Mikael

I mitt huvud snurrar väldigt mycket tankar och idéer mest hela tiden. Har alltid haft massor av krafter som bubblar i mig som jag behöver ha utlopp för på ett eller annat vis. När jag var yngre resulterade det tyvärr ganska ofta att jag sökte onödig uppmärksamhet och störde min omgivning. Jag har dock lärt mig att hantera och styra dessa krafter, det har gått ifrån ett problem till något jag kan dra nytta av. Styr jag krafterna till något jag vill få gjort så innebär det att jag får en otrolig styrka. Varför skriver jag nu detta? Jo, det är ganska enkelt egentligen. Det var dessa krafter som fick mig att starta denna blogg. Jag tänkte att om jag får dela med mig av alla mina tankar så kanske det får mig att ladda ur och slappna av en smula. Det har fungerat väldigt bra måste jag säga, men det finns en hake.

Skriva har aldrig varit min melodi. Dock är det väldigt bra att vara duktig på att skriva. Så jag tar två flugor i en smäll, blir bättre på att skriva och får min urladdning. Vad är det då med skrivandet som är så svårt? Jo, det är helt enkelt att jag har väldigt svårt att få allt som snurrar i mitt huvud att mynna ut i bokstäver, framförallt att minnas allt jag resonerar över. Jag skrev någon gång ner det jag funderade över på papper, men det hamnade någonstans och blev inget mer med det.

Evernote, det är faktiskt ett väldigt praktiskt men samtidigt enkelt program. Det finns till Android, iOS och Windows. Wohoo, var jag än befinner mig så är jag antingen i närheten av min telefon, iPad eller dator. Lösningen på att minnas saker är klar! Har skapat en kategori på Evernote om heter bloggstoff. Där skriver jag ner allt mellan himmel och jord jag spinner vidare på när jag läser, upplever och gör saker i vardagen.

Min förhoppning är att mer urladdningar ska hamna här, skit samma om någon egentligen läser. Men förhoppningsvis kan jag få någon mer att tänka om och tänka nytt. För det har nämligen jag gjort. Hur lite vissa än tror det med mina starka åsikter, så har jag faktiskt tänkt väldigt annorlunda tidigare i mitt liv och framförallt levt annorlunda. Om en hint är att jag tidigare alltid har haft bil och bott i villa. Har lite tankar kring det, men tänkte skriva om det en annan gång. Nu ska jag publicera detta inlägget och göra något annat. Är det någon annan som behöver hålla reda på saker som ni vill läsa eller hålla reda på tankar eller vad tusan som helst, ladda ner Evernote. Kolla även in några andra tjänster jag använder som kommer här:

Uppdaterat, få gratis premium:
https://www.evernote.com/referral/Registration.action?uid=39618791&sig=05a81f5aea6f21bcb16e68234069d920

http://evernote.com/intl/sv/
http://evernote.com/intl/sv/clearly/
http://www.bloglovin.com/sv‎

Annonser

One thought on “Bloggstoff, Evernote och Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s